top of page

Selin Hoca Biyoloji – Hesap ve Veri Silme

Hesabınızı iki yolla silebilirsiniz:

  1. Uygulamadan (anında): Selin Hoca Biyoloji uygulamasını açın → Ayarlar → Hesabımı sil → onaylayın. Hesabınız ve verileriniz hemen silinir.

  2. E-posta ile: Uygulamaya erişemiyorsanız, kayıtlı e-posta adresinizden alirifatyenilmez@gmail.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz en geç 30 gün içinde işlenir.

Silinen veriler: kullanıcı adı, e-posta ve giriş bilgileri, profil bilgileri, XP, seviye, elmas, can, seri, lig bilgisi, rozetler, harita ilerlemesi, hata kutusundaki sorular, cihaz kayıtları ve uygulama içinden gönderdiğiniz hatalı soru / sorun bildirimleri.

Saklanan veriler:

  • Satın alma kayıtları App Store / Google Play ve ödeme altyapısı tarafından yasal yükümlülükler gereği saklanır. Hesabı silmek aktif aboneliği iptal etmez; aboneliğinizi App Store veya Google Play ayarlarından iptal etmelisiniz.

  • Kişiyle ilişkilendirilmeyen anonim soru istatistikleri (bir sorunun kaç kez doğru/yanlış çözüldüğü) saklanır.

bottom of page